torsdag 10 april 2008

Ja se de snöar...

...de var ju roligt, nu är de vinter ha-ha. Jävlar. 10 april då jag tittar i kalendern, förra året vid den här tidpunkten var det ungefär 5 cm snö, nu snackar vi väl 5 dm snö nånting. Jobbigt. Var varmt och slask som fan för drygt en vecka sedan, vägarna hade t o m börjat torka upp... Så kommer en massa onödig snö NU - i april. Inte under vintern men se på fan att när de väl ska bli vår då kommer snön å drar ut på processen ytterligare... Man blir så glad.

Hämta däremot ut Hultsfredbiljetterna igår, och kvinnan bakom kassan sa: "Ha det nu så trevligt!" Jag drar mina egna slutsatser av den kommentaren. Vi har kollat lite på flyg + festivalbuss och som det ser ut nu så blir det flyg till Stockholm därefter en 5-6 timmars bussresa till Hultsfred med andra likasinnade... Måste bokas snarast!

Manchester United - AS Roma 1-0, livespelet på United till 1.90 satt som ett smäck... Kanske. Välbehövligt efter att Sunnanå vek ner sig mot Umeå Södra tidigare under dagen igår.

Snö är okej november, december, januari, februari, mars, möjligtivs sent oktober med. Men faan inte i april... Då vill jag ha vår med barmark och lite värme... Inte en förskjuten vinter.

Bitter någon? O ja.

Inga kommentarer: